Intalnire cu Grupul Sardegna a Diasporei Europene

noiembrie 22, 2018 0 comments Irina Albu Categories Evenimente, STIRITags , ,

 

Astazi a avut loc prima, dar nu ultima intalnire a presedintelui Grupului Asociatiilor romanesti din Sardegna cu Grupul Sardegna a Diasporei Europene.

Presedintele Grupului Asociatiilor romanesti din Sardegna, domnul Daniel Manda a ospitat astazi la Oristano doi tineri din partea Diasporei Europene, reprezentantii Grupului Sardegna, domnul Viorel Merlusca si domnisoara Loredana Cernat.
In cadrul vizitei s-au discutat problemele importante ale comunitatii, ajungandu-se la un punct comun: “Implicarea trebuie sa fie unitara si nicidecum individuala”.
Presedintele Daniel Manda, dupa vizita tinerilor ne-a declarat: “Cu bucurie am primit vizita tinerilor reprezentanti ai Diasporei Europene. Le-am expus problemele, deja mentionate institutiilor romanesti, si am discutat despre importanta unei colaborari stranse, moment in care dumnealor ne-au asigurat de o viitoare colaborare. Lucrand impreuna vom reusi sa ajungem la rezultatele dorite si cred ca de acum incolo trebuie sa ne gandim ca de unii singuri nu vom reusi, deci repet, ceea ce cred este ca impreuna vom reusi sa gasim solutiile dorite”.